INSCHRIJVINGEN NIEUW SEIZOEN (2019-2020) START OP MAANDAG 27/05/19

Een Nieuwe Locatie

Van slechts een paar uur dansles in de week en een kleine 10-tal leerlingen, zijn we doorheen de jaren uitgegroeid tot één van de grootste dansscholen in Gent en een hechte community. Met meer dan 350 leden per jaar en een gemiddelde van 30 leerlingen per les voelden we dat het tijd was om uit te breiden!

Het was een langdurige zoektocht maar uiteindelijk hebben we de ideale plek gevonden om onze dansschool én community verder uit te bouwen. Dok Noord is onze nieuwe thuis vanaf september 2018! Naast heel wat winkels, coffee bars en recreatieve zaken, zullen wij als dansschool onze intrede nemen op de eerste verdieping.

Dok Noord is een site van meer dan 60 hectare groot van Dampoort tot de Muide en bevindt zich in de “Heilig-Kerstbuurt” op ongeveer 500m van het centrum. De locatie is makkelijk te bereiken via Dampoort-station en via het centrum (via de Sint-Salvatorstraat). Er is een ondergrondse parking aan een voordelig tarief, meerdere buslijnen die in de buurt stoppen en voldoende staanplaatsen voor fietsen.

News

Een Groter Aanbod

Het pand heeft een totale oppervlakte van 770m2 en deed vroeger dienst als winkel. Voor het ontwerp van onze nieuwe dansschool zijn we dus vertrokken vanuit een open ruimte, rekening houdend met de de noden en behoeften van onze leden. Meer plaats in...

+ read more

Algemene voorwaarden