WE'RE BACK! OPENLUCHT LESSEN VANAF 26/04: SCHRIJF JE HIER IN

Ziko Uchiha

Op 17-jarige leeftijd nam Ziko zijn eerste Breakdance steps. Al snel hierna startte hij zijn eigen crew genaamd 'BroBeatBounce' waarvan later de naam veranderde in 'Moseba Crew'.

Gedurende zijn jeugd heeft Ziko heel Europa afgereisd. Het werd snel duidelijk dat hij een geboren danser en entertainer is. Toen hij 21 jaar was werd hij al geboekt voor zijn eerste professionele dansopdracht namelijk 'West Side Story'. Hier ontstond Ziko's grote liefde voor danstheater en musicals. Hij werkte reeds samen met grote namen zoals Frank Van Laeken en Jan Verheyen, en speelde een bijrol in de film 'Los'.

Na de samenwerking met vele dansscholen en choreografen besloot Ziko zijn eigen visie te volgen en een movement op te starten, genaamd 'Twinzz Production'. Tot op heden is dit nog altijd een bloeiend project. Naast zijn druk schema is Ziko nog steeds heel actief in de battle scene. Hij heeft al heel wat battles gewonnen waaronder Kunstbende 2008/2009/2010, Battle Tactical Chaosjam in Nerderland, Battle Elements in Gent, Battle Beyond Style in Marokko en Hazzbreak in Frankrijk. In 2019 heeft hij ook het Belgisch Kampioenschap UDO Break gewonnen.

Onder het motto 'dance to express, not to impress', probeert Ziko een inspiratiebron te zijn voor zijn leerlingen.

Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen