GRATIS OPEN LESWEEK VAN 18/09-23/09

INSCHRIJVEN OP VOORHAND IS NIET MOGELIJK: FIRST COME, FIRST SERVED!
INDIEN JE REEDS BENT INGESCHREVEN VOOR EEN ABONNEMENT BEN JE ZEKER VAN JOUW PLAATS

Anneke Ghysens

Anneke volgde haar professionele dansopleiding aan het Kunsthumaniora te Wilrijk met als studierichting Hedendaagse dans. In 2009 studeerde ze af en nam ze deel aan de wedstrijd ‘International-Solo-Tanz-Theater’ in Stuttgart, waar ze geselecteerd werd om met haar solo mee te gaan op tour in Brazilië en Duitsland. Datzelfde jaar werd ze ook aangenomen bij ‘Danscompagnie Lune’ te Leuven waar ze o.a. samen met Buscemi het podium mocht delen.

Het grote publiek mocht Anneke leren kennen door haar deelname aan ‘The Ultimate Dance Battle’ in 2012 waar ze deel uitmaakte van het winnende team ‘Team Vincent’. Anneke liet zich kennen door haar gedrevenheid, perfectionisme en het feit dat ze niet zomaar opgeeft in haar tweede deelname aan het programma ‘So You Think You Can Dance’. Ze eindigde in de finale als runner up in het jaar 2013.

In het theater was Anneke te zien bij de musical ‘Beauty & The Beast’ en kreeg ze in de film ‘Brabanconne’ een rol als turnleerkracht. Ook als choreografe is ze actief bezig binnen haar eigen dansgezelschap ‘CompAni-One’ die ze oprichtte in 2016. In 2018 behaalden ze een finaleplaats in het tv-programma ‘Belgium’s Got Talent’.