ZOMERLESSEN VAN JUNI T.E.M. AUGUSTUS ELKE DINSDAG- EN DONDERDAGAVOND: SCHRIJF JE HIER IN

30% KORTING VOOR LEDEN VAN VOLGEND SEIZOEN
INSCHRIJVINGEN VOOR HET SEIZOEN '22-'23 ZIJN GEOPEND: SCHRIJF JE HIER IN
GENIET VAN 10% VROEGBOEKKORTING TOT MAANDAG 6 JUNI

Anneke Ghysens

Anneke volgde haar professionele dansopleiding aan het Kunsthumaniora te Wilrijk met als studierichting Hedendaagse dans. In 2009 studeerde ze af en nam ze deel aan de wedstrijd ‘International-Solo-Tanz-Theater’ in Stuttgart, waar ze geselecteerd werd om met haar solo mee te gaan op tour in Brazilië en Duitsland. Datzelfde jaar werd ze ook aangenomen bij ‘Danscompagnie Lune’ te Leuven waar ze o.a. samen met Buscemi het podium mocht delen.

Het grote publiek mocht Anneke leren kennen door haar deelname aan ‘The Ultimate Dance Battle’ in 2012 waar ze deel uitmaakte van het winnende team ‘Team Vincent’. Anneke liet zich kennen door haar gedrevenheid, perfectionisme en het feit dat ze niet zomaar opgeeft in haar tweede deelname aan het programma ‘So You Think You Can Dance’. Ze eindigde in de finale als runner up in het jaar 2013.

In het theater was Anneke te zien bij de musical ‘Beauty & The Beast’ en kreeg ze in de film ‘Brabanconne’ een rol als turnleerkracht. Ook als choreografe is ze actief bezig binnen haar eigen dansgezelschap ‘CompAni-One’ die ze oprichtte in 2016. In 2018 behaalden ze een finaleplaats in het tv-programma ‘Belgium’s Got Talent’.