VANAF 04/06/24 STARTEN DE ZOMERLESSEN OP DINSDAG-, WOENSDAG- EN DONDERDAGAVOND

SCHRIJF JE NU ALVAST IN VOOR HET NIEUWE SEIZOEN EN GENIET VAN 30% KORTING OP ALLE ZOMERLESSEN!

HET NIEUWE SEIZOEN GAAT VAN START OP MAANDAG 16 SEPTEMBER

Sandra Hilaerts

Sandra Hilaerts is voortdurend op zoek naar haar eigen beweging en manieren om haar uit te drukken (wat een tal van vormen aanneemt). Een van deze manieren is dansen. Ze danst al van kindsbeen af, voornamelijk klassiek ballet en jazz ballet op recreatief niveau, maar is sinds een zestal jaar haar eigen taal gaan onderzoeken. Gaandeweg ontwikkelt ze een voorkeur voor moderne dans en old way vogue performance. Deze vormen nu de basis van haar movement.

Doorgaans geeft ze haar visie op beweging door aan haar studenten, doet ze mee aan bescheiden dansprojecten zowel hier als in Nederland, zie je haar in videoclips van verscheidene Belgische artiesten (The Lighthouse, Eefje De Visser) en investeert ze haar tijd en liefde in de (vogue) ballroomscene die nu in België haar eerste funderingen legt. Verder verdiept ze zich in holistische healing door middel van o.a. beweging en prana (life energy force) therapie en gaat ze door het leven als een self-made creatieve generalist.

In haar lessen staan techniek, muzikaliteit en gevoel centraal. Haar belangrijkste werkpunt tijdens haar lessen ‘Get Your 10’s’ en Modern Fusion is het ontwikkelen van je overtuigingskracht als danser. Dit begint bij de kennis van het lichaam zodat het gecontroleerd gebruikt kan worden, maar ook bij de kennis van zichzelf. Een persona is nu eenmaal datgene dat elke danser uniek maakt.