VANAF 04/06/24 STARTEN DE ZOMERLESSEN OP DINSDAG-, WOENSDAG- EN DONDERDAGAVOND

SCHRIJF JE NU ALVAST IN VOOR HET NIEUWE SEIZOEN EN GENIET VAN 30% KORTING OP ALLE ZOMERLESSEN!

HET NIEUWE SEIZOEN GAAT VAN START OP MAANDAG 16 SEPTEMBER

Valerie Maene

"Dancehall A Mi Everything” zijn heel belangrijke woorden voor Valerie. Sinds ze in 2014 de stijl Dancehall ontdekte, heeft ze ook het gevoel dat ze meer zichzelf is geworden. Dancehall was 'the missing piece' in haar leven.

Valerie begon met lesgeven in 2010 en geeft ondertussen les in diverse dansscholen over gans Vlaanderen. Daarnaast wordt ze ook vaak gevraagd voor nationale en internationale workshops. Ze is lid en mede choreograaf van ‘Radikal Crew’. Een Dancehall crew die Dancehall, Ragga en Female moves combineert en waarmee ze al verschillende optredens achter de rug heeft. Denk maar aan Reggae Geel, Crammerock, Brussel Danst, StuDay Antwerp / Gent, Bomboclat Festival, 'Mardi Gras’ tijdens de Gentse Feesten … Verder choreografeert ze ook voor wedstrijdteams en organiseert ze zelf ook heel veel Dancehall workshops.

Haar passie voor de Dancehall cultuur is zo groot dat ze dit met iedereen wil delen. Haar doel binnen The Spot is dan ook de boodschap en “the knowledge” duidelijk naar iedereen over te brengen en Vlaanderen wakker te schudden over “real Jamaican Dancehall”.