DE INSCHRIJVINGSPERIODE VOOR DE EERSTE SEMESTER IS AFGELOPEN.
INSPRINGEN IS STEEDS MOGELIJK VIA EEN LOSSE LES OF EEN 10-BEURTENKAART.

JE KAN JOU HIERVOOR TER PLAATSE AANMELDEN EN HOEFT NIET OP VOORHAND TE REGISTEREN.
SCHRIJF JE NU ALVAST IN VOOR DE TWEEDE SEMESTER EN WEES ZEKER VAN JE PLEK!

Anke Clinck

Anke is zelfstandig professionele danseres en heeft al 10 jaar ervaring in het coachen van teams. Ze verdiept zich allround in een waaier aan stijlen. Zelf werd ze meermaals Belgisch Kampioen met Noaid en Belgisch, Europees en wereldkampioen met Empire in 2016. Ze zette haar overwinningen verder met haar eigen teams Rebounce (winnaar Hip Hop International 2019, deelname WK in Phoenix 2019 en selectie finale World of Dance LA 2020) en Collusion (3e plaats EK , 6e WK Hiphop Unite).

Met Empire kreeg ze in 2016 een golden buzzer bij het tv-programma Belgiums Got Talent en ook in 2019 is ze met haar team Rebounce tot in de halve finale geraakt. Datzelfde jaar werd ze eind oktober wereldKampioen in de categorie ‘duo adults’ van Hiphop Unite. 

In 2019 werkte Anke als assistent choreographer mee met het trainen van ‘The Battle Droids’, tijdens hun deelname aan de TV show World Of Dance. Ze werd ook al als choreograaf internationaal uitgenodigd om een showcase te brengen met haar collective ‘Pair of Waacks’.

De laatste jaren spitst ze zich ook toe op het freestylen en battelen in binnen-en buitenland, waarbij haar grootste passie ‘Waacking’ is. Je vindt haar terug op workshops en jams over heel de wereld. Ze nam reeds deel aan verschillende nationale en internationale battles en 2020 won ze in januari de Waacking battle ‘Strike With Force’ in Italië. Hierdoor werd ze als gast uitgenodigd voor de editie in Los Angeles.