TIJDENS DE KROKUSVAKANTIE GAAN ALLE LESSEN DOOR ZOALS GEWOONLIJK!

INSTAPPEN VOOR EEN LOSSE LES IS ALTIJD MOGELIJK.

REGISTRATIE OP VOORHAND IS HIERVOOR NIET NODIG, MAAR FIRST COME, FIRST SERVED DUS KOM OP TIJD!

Michaël De Geyter

Michaël kwam via een vriendin toevallig in contact met dansen, wat uiteindelijk is uitgegroeid tot zijn grootste passie. Op zijn 17 jaar startte hij met een allround danslessen pakket van Hiphop tot Contemporary. Twee jaar later kwam hij in de commerciële danswereld terecht via 'Maison Mademoiselle'. Hiermee begon de kennismaking met Heels en Femininity. Al snel werd duidelijk dat deze stijlen voor hem veel natuurlijker aanvoelen. 

Toen Michaël 20 jaar was werd hij deel van de crew 'Rebounce', waarmee hij verschillende nationale en internationale kampioenschappen heeft gewonnen. Ze behaalden ook een semi-finale plaats in 'Belgium’s Got Talent' in 2019 en deden mee aan het wereldkampioenschap Hip Hop International in Phoenix, in de USA.

Via Rebounce kwam hij in contact met de wereld van Freestyle en de basis voor verschillende andere stijlen waaronder House, Locking, Popping en wat nu zijn twee grootste liefdes zijn: Vogue en Waacking. Hij verdiept zich dan ook het meest in deze twee stijlen en probeert zich zoveel mogelijk bij te scholen in binnen - en buitenland, onder andere in de UK, Nederland en Frankrijk.

Deze kennis heeft uiteindelijk gezorgd voor de basis van zijn Heels danslessen, waarin hij verschillende invloeden en technieken uit andere stijlen verwerkt. Michaël heeft hij al drie jaar ervaring als dansleraar voor lessen en workshops, maar ook als choreograaf voor de Gentse zangeres 'Dolly Bing Bing'