VANAF 04/06/24 STARTEN DE ZOMERLESSEN OP DINSDAG-, WOENSDAG- EN DONDERDAGAVOND

SCHRIJF JE NU ALVAST IN VOOR HET NIEUWE SEIZOEN EN GENIET VAN 30% KORTING OP ALLE ZOMERLESSEN!

HET NIEUWE SEIZOEN GAAT VAN START OP MAANDAG 16 SEPTEMBER

Mikael De Geyter

Mikael kwam via een vriendin toevallig in contact met dansen, wat uiteindelijk is uitgegroeid tot die grootste passie. Op hun 17 jaar startte die met een allround danslessen pakket van Hip Hop tot Contemporary. Twee jaar later kwam die in de commerciële danswereld terecht via 'Maison Mademoiselle'. Hiermee begon de kennismaking met Heels en Femininity. Al snel werd duidelijk dat deze stijlen voor hun veel natuurlijker aanvoelen. 

Toen Mikael 20 jaar was werd die deel van de crew 'Rebounce', waarmee die verschillende nationale en internationale kampioenschappen heeft gewonnen. Ze behaalden ook een semi-finale plaats in 'Belgium’s Got Talent' in 2019 en deden mee aan het wereldkampioenschap Hip Hop International in Phoenix, in de USA.

Via Rebounce kwam die in contact met de wereld van Freestyle en de basis voor verschillende andere stijlen waaronder House, Locking, Popping en wat nu hun twee grootste liefdes zijn: Vogue en Waacking. Die verdiept zich dan ook het meest in deze twee stijlen en probeert zich zoveel mogelijk bij te scholen in binnen - en buitenland, onder andere in de UK, Nederland en Frankrijk.

Deze kennis heeft uiteindelijk gezorgd voor de basis van hun Heels danslessen, waarin die verschillende invloeden en technieken uit andere stijlen verwerkt. Mikael heeft al heel wat ervaring als docent voor lessen en workshops, maar ook als choreograaf voor de Gentse zangeres 'Dolly Bing Bing'

Neem contact op