VANAF 04/06/24 STARTEN DE ZOMERLESSEN OP DINSDAG-, WOENSDAG- EN DONDERDAGAVOND

SCHRIJF JE NU ALVAST IN VOOR HET NIEUWE SEIZOEN EN GENIET VAN 30% KORTING OP ALLE ZOMERLESSEN!

HET NIEUWE SEIZOEN GAAT VAN START OP MAANDAG 16 SEPTEMBER

Gaëlle Callewaert

Gaëlle kwam al van jongs af aan in contact met dans. Als tiener hield ze zich vooral bezig met urban dansstijlen en richtte ze verschillende crews op. Haar eerste ervaring voor een groot publiek was in 2012, met haar deelname aan de eerste editie van ‘Belgium’s Got Talent’. Met haar toenmalige crew 'Transpopperz' schopten ze het tot in de halve finale. Ze kon er maar geen genoeg van krijgen en een jaar later besloot ze opnieuw deel te nemen met een andere crew genaamd 'MADstylez', waarmee ze tot in de finale geraakte.

Na deze avonturen besloot Gaëlle zich meer te willen ontwikkelen in verschillende dansstijlen. Ze volgde een opleiding aan de Fontys Dansacademie in Tilburg, waar ze in 2018 afstudeerde met een bachelor Contemporary Urban

Sindsdien kon je haar terugvinden in verschillende Belgische producties: Pinocchio in 2018, Tinkling I in 2018, K3 20 Jaar in 2019 en Madagascar the Musical in 2020.  Naast België ging ze vanaf 2018 tot op heden ook aan de slag bij het Nederlandse theater compagnie Corpo Maquina, waarmee ze toerde doorheen Nederland met de voorstelling Portraits. In de zomer van 2019 verbleef ze op het cruiseschip MS Berlin met het Franse gezelschap Edilson show Paris.

Op het podium staan is haar grote passie maar ook naast het podium is ze al enkele jaren actief als dansleerkracht. Ze houd ervan om haar passie te delen met anderen en kijkt er naar uit dit de komende jaren ook te doen bij The Spot!

Neem contact op