GRATIS OPEN LESWEEK VAN 18/09-23/09

INSCHRIJVEN OP VOORHAND IS NIET MOGELIJK: FIRST COME, FIRST SERVED!
INDIEN JE REEDS BENT INGESCHREVEN VOOR EEN ABONNEMENT BEN JE ZEKER VAN JOUW PLAATS

Fien Temmerman

Fien is afgestudeerd als kinesist en werkt sinds 2019 als danser. Ze geeft les in verschillende dansscholen in de stijlen Hiphop en Girly en traint verschillende wedstrijdteams. Samen met drie vrienden organiseert ze jaarlijks de Urban danswedstrijd ‘The Code Dance Competition’.


Daarnaast is ze ook lid van de danscrew ‘Rebounce’ waarmee ze al heel wat ervaringen heeft opgedaan en prijzen heeft gewonnen. Zo hebben ze een tweede plaats behaald op het wereldkampioenschap UDO in Glasgow en hebben ze ook deelgenomen aan het wereldkampioenschap Hip Hop International in Phoenix (USA). Verder heeft de crew ook meegedaan met de live show van Belgium’s Got Talent en de opnames voor de TV serie ‘Déja Vu’ die te zien is op Streamz.


Fien werkt ook als freelancer en deed onder andere mee met de theatertour van DDF crew in België en Nederland. Verder heeft ze ook al gedanst op Tomorrowland, de productie ’20 jaar KR3’ en de Rodeneuzendag XL in het Sportpaleis.


Haar doel is om zich te blijven ontwikkelen als danser en om zoveel mogelijk kennis op te doen van verschillende stijlen. En die kennis wil ze dan ook graag tijdens haar lessen doorgeven aan andere dansers en hen zo te helpen groeien.