GRATIS OPEN LESWEEK VAN 18/09-23/09

INSCHRIJVEN OP VOORHAND IS NIET MOGELIJK: FIRST COME, FIRST SERVED!
INDIEN JE REEDS BENT INGESCHREVEN VOOR EEN ABONNEMENT BEN JE ZEKER VAN JOUW PLAATS

Jento Schaf

Op 10 jarige leeftijd heeft Jento zijn eerste danspassen gezet bij Urban Dance Skool in Maasmechelen. Hier kwam hij al vroeg in contact met diverse dansstijlen zoals Hiphop, Modern, Popping, Locking, ... Sinds 2012 maakt hij ook deel uit van een wedstrijdteam onder leiding van Morena Husson. Hiermee heeft hij al heel wat prijzen gewonnen bij verschillende grote wedstrijden zoals World of Dance, Break a Leg en The Code. 

In 2016 is Jento gestart met lesgeven en coacht hij ook een eigen wedstrijdteam genaamd 'Little Kiddos'. Al snel werd hij geboekt voor wekelijkse lessen en workshops bij verschillende dansscholen. Twee jaar later werd hij lid van 'Arta Company' onder leiding van Tamara Arruti, bij wie hij wekelijks lessen volgde. In 2019 heeft hij ook deelgenomen aan het training program 'Madman Program' onder leiding van Mecnun Giasar
Sinds 2022 is hij choreograaf en achtergronddanser van de snel opkomende artiest Chibi Ichigo. Hiermee heeft hij reeds opgetreden op heel wat grote podia waaronder Pukkelpop, Dour en zelfs in de Ancienne Belgique.

Jento heeft al heel wat rondgereisd om zijn kennis in dans te verdiepen. Doorheen de jaren heeft hij dan ook zijn eigen unieke stijl ontwikkeld door meerdere dansstijlen en culturen met elkaar te fusioneren. In zijn lessen wil hij de focus leggen op het krijgen van een diepere connectie met muziek, jezelf en anderen. Hiervoor wil hij een safe space creĆ«ren voor iedereen ongeacht gender, etniciteit, seksualiteit of wat dan ook.